Cutremure stiri: 500

Ministerul Transporturilor împărţit în trei. Vezi cum au hotărît membrii coaliţiei să-l împartă

1 iun. 2013,, 10:58   Politică
5719 0
Foto : timpul.md
Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor este singurul minister care va fi condus de reprezentanţi ai tuturor partidelor din coaliţia de guvernare. Astfel, ministrul este delegat de Partidul Democrat, un viceministru va fi desemnat de PLDM, iar celălalt va fi propus de grupul Hadârcă. Despre acest lucru a vorbit preşedintele Parlamentului, Igor Corman, în cadrul unei emisiuni la Publika TV.

"La Minsiterul Transporturilor este o responsabilitate mare, dar este una comună. Ministrul este din constituit din două părţi: drumuri, unde sînt probleme foarte mari, şi transport. Pînă la urmă aici avem o responsabilitatea comună pentru acest minister. Spre deosebire de acest minister, în celelalte miniştrii şi viceminiştrii sînt din aceeaşi formaţiune. Ministerul Transporturilor este unul foarte important şi de aceea este bine să fie o transparenţă mai mare şi o monitorizare puternică, să vadă şi cetăţenii că la construcţia drumurilor se fac progrese", a spus Igor Corman.

Guvernul Leancă a fost învestit pe 31 mai, după ce cu o zi înainte deputaţii au acordat vot de încredere noului Cabinet de Miniştri. 58 de deputaţi au votat pentru noul Executiv, condus de Iurie Leancă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав