X 
Cutremure stiri: 506

În RPL a fost descoperit un depozit cu muniţii

22 iun. 2017,, 01:30   Externe
2187 1

Angajații Batalionului serviciului de patrulare (BSP) al MAI al RPL au descoperit într-o fîşie forestieră a raionului Kamennii Brod din Lugansk o geantă în care se aflau circa o mie de unităţi de muniţii, comunică Centrul de interacţiune cu opinia publică (CIOP) al MAI al RPL, citat de Agenția de Știri Regnum.

De la locul incidentului au fost ridicate: 25 runde de grenade VOG-25, două grenade de mînă şi două siguranțe pentru acestea, două cartușe de expulzare pentru mină, 954 cartușe de calibru diferit”, au precizat reprezentanții Centrului.

Cele depistate au fost expediate la Centrul de expertiză criminalistică al MAI al republicii, se efectuează verificarea.

MAI al RPL aminteşte că predarea benevolă de către cetăţeni a unităţilor neînregistrate de arme şi muniţii îi absolvă de răspundere pentru păstrarea lor. „În caz contrar, contravenienţii sînt pasibili de pedeapsă, inclusiv pînă la patru ani privaţiune de libertate”, au specificat în cadrul CIOP.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав