Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Primăria a deconectat semafoarele la intersecția care unește trei străzi. Vezi unde

3 iun. 2013,, 11:11   Societate
7221 0
Фото: timpul.md
La intersecția străzilor Alecu Russo, Bogdan Voievod şi bulevardul Moscovei din sectorul Rîșcani al capitalei au fost deconectate semafoarele și instalat sens giratoriu. Inițiativa aparține primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, și a fost anunțată astăzi în cadrul ședinței operative a Primăriei Chișinău, relatează NOI.md.

Primarul a precizat că sensul giratoriu plasat la această intersecție are menirea de a fluidiza traficul rutier. "Nu este normal ca asemenea iniţiative să vină de la primarul general. Din cîte se vede, sensul giratoriu funcţionează, ramîne însă partea de securitate, sînt treceri pietonale. Rog să fie plasată pe site informaţia să arătăm cum funcţionează", a specificat Dorin Chirtoacă.

Anterior, în capitală au fost deconectate semafoarele de la intersecțiile străzilor Negruzzi, Dimitrie Cantemir, Albişoara şi cele de la Petricani şi Calea Orheiului. Ulterior, semafoarele de pe unele străzi au fost reconectate pe motiv că șoferii nu acordau prioritate pietonilor, creîind pericol de accidente.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?