Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

PCRM face dezvăluiri din culisele negocierilor cu PDM și PLDM. Află pe cînd erau stabilite alegerile anticipate

3 iun. 2013,, 13:24   Politică
4180 4
Foto: abzormd.com
Membrii Partidului Comuniștilor anunță că au purtat discuții separate cu partidele PLDM și PDM înainte de votarea Guvernului. Potrivit deputatului PCRM, Artur Reșetnicov, la negocierile cu PLDM s-a stabilit că alegerile anticipate vor avea loc în noiembrie, iar membrii PD au promis că alegerile vor avea loc în vara acestui an. Deputatul chiar a prezentat un document de la negocieri, prin care se anunța declanșarea alegerilor, relatează NOI.md.

“Am început discuțiile cu PLDM, deoarece din declarațiile lor am înțeles că ar fi de acord cu anticipatele. Chiar de la primele discuții ei au spus că în principiu sînt de acord. Noi am spus deschis care este scopul nostru. PLDM au fost de acord ca alegerile să fie pe 17 noiembrie, apoi au insistat să fie mai repede – pe 3 noiembrie. PD în genere a vrut să organizăm alegerile în vara acestui an”, a afirmat deputatul PCRM, Artur Reșetnicov.

În același timp, liderul PCRM, Vladimir Voronin, a spus că negociatorii și-au schimbat pozițiile în noaptea zilei de 29 mai spre 30, unde au pus punctele pe i în legătură cu partajarea funcțiilor.

Vladimir Voronin este convins că crearea coaliției a fost posibilă doar datorită insistenței UE.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?