X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Vladimir Voronin: Partidul Democrat este responsabil pentru toate

4 iun. 2013,, 03:26   Politică
5029 0
Foto: cronicaromana.ro
Liderul Partidului Comunist de opoziție susține că noua coaliție nu a fost creată pentru soluționarea problemelor social-economice ale moldovenilor. Acest lucru a fost declarat astăzi jurnaliștilor.

Vladimir Voronin consideră că "Noua coaliție s-a format în mod deschis, fără nici o urmă de aluzie la careva platformă politică comună – ideologică și valorică. Niciunuia dintre arhitecții săi, nici prin cap nu-i trece ideea că trebuie să dezvolte economia, sfera socială, pentru a lupta împotriva corupției, să dezvolte țara - educația și sănătatea. Nicio politică în noua coaliție nu mai este. "

Potrivit liderului comunist, "principalul document de program al puterii executive a fost pregătit ca " papier-mache " ca o " sperietoare ", care trebuia să înlocuiască gîndul viu și o dorință reală de schimbare."

Potrivit lui Vladimir Voronin, astăzi puterea în țară aparține Partidului Democrat, care și-a subordonat pe liberalii lui Ghimpu și liberal- democrații lui Filat. Și acum "anume acest partid este responsabil pentru tot."

Fostul președinte al Republicii Moldova a calificat noul guvern ca „criminal în forma sa cea mai pură”. Iar scopul lui este : „a salva și păstra tot ce este mai rău, ce am văzut în ultimii patru ani: corupția, crima organizată, controlul asupra sistemului judiciar și acapararea instituțiilor de stat”, a însumat Vladimir Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав