Cutremure stiri: 502

Andreea Marin a recunoscut relația ei cu medicul turc

5 iun. 2013,, 09:28   Showbiz
4407 0
Foto: protv.md
După mai multe suspiciuni apărute în presă legate de noua relație cu medicul turc Tuncay Ozturk, vedeta de peste Prut, Andreea Marin, a recunoscut că este iubita acestuia. Prezentă într-o emisiune tv de la un post românesc, aceasta, cu zîmbetul pe buze, a povestit cîte ceva despre relația lor. ”Da, sînt împreună cu un om, dar nu o să intru în detalii. Deocamdată, am ales să avem o prietenie. Lucrurile sînt firești, nu mă ascund. Cînd mă vezi la brațul cuiva e mai mult decît clar. Sîntem oameni maturi.”

Despre iubitul ei, Andreea spune că face fizioterapie și se ocupă de tratarea osteopatiei. Ea a mai mărturisit: ”Ne-am cunoscut în Turcia, apoi a urmat o pauză în care eu nu am mai fost în Turcia. Relația noastră e de două-trei luni, dar mai serioasă – de o lună. Între noi e o diferență de vîrstă de 11 ani. Important e ca doi oameni să se simtă bine împreună, să aibă ce împărtăși, să se înțeleagă. Cînd mi-am dat seama că am de ales între a-mi trăi viața plîngînd și a merge mai departe, am ales să nu plîng.”

Fosta soție a lui Ștefan Bănică a precizat că relația sa cu medicul turc are șanse să devină una serioasă, însă asta se va întîmpla în timp.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав