Cutremure stiri: 506

O moldoveancă a fost aleasă Miss Minnesota

5 iun. 2013,, 13:36   Showbiz
6807 0
Foto: perfecte.md
O moldoveancă a cîștigat titlul de Miss Minnesota Coed 2013. Lucia Arseni, o tînără de 21 de ani, s-a stabilit în America acum 11 ani. Potrivit site-ului www.moldova.org, fata este studentă la colegiul St. Paul, acolo unde se specializează în business internațional.

Lucia spune că acum va putea să concureze la Miss American Coed, care se va desfășura în luna noiembrie.

Acest titlu nu presupune doar frumusețe, ci și implicare în viața socială. Fata participă la activități de voluntariat, iar experiența a ajutat-o semnificativ în cîștigarea titlului.

După această distincție au apărut și primele oferte. Lucia este invitată la multe evenimente, festivaluri, parade și acțiuni de voluntariat, transmite sursa citată.

„Una dintre cele mai interesante evenimente la care urmează să particip este organizat de March of Dimes, o organizație non-profit, care colectează bani pentru copii născuți prematur. Voi contribui la planificarea activităților de team building pentru evenimentul local, care va avea loc anul viitor în orașul meu. Dar cea mai mare oportunitate este reprezentarea statului meu la nivel național”, a conchis Lucia.

Lucia spune că i-ar plăcea să concureze la un concurs de Miss și în Republica Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав