Cutremure stiri: 502

PCRM boicotează ședința Parlamentului. Află motivul

6 iun. 2013,, 12:34   Politică
3598 1
Foto: jurnal.md
Membrii Partidului Comuniștilor au părăsit ședința Parlamentului. Asta pentru că deputații din Parlament nu au inclus pe ordinea de zi un proiect propus de PCRM referitor la manifestațiile dedicate Zilei Victoriei.

"Vrem să fie inclus pe ordinea de zi proiectul cu privire la aniversarea a 70-a a victoriei asupra fascismului", a anunţat deputatul PCRM, Grigore Petrenco.

În același timp, președintele Parlamentului, Igor Corman, a declarat că proiectul nu poate fi examinat, deoarece deputații au votat deja ordinea de zi.

"În ce articol este indicat că puteţi interveni oricînd, ca să modificaţi ordinea de zi? Sîntem obligaţi să respectăm prevederile Regulamentului Legislativului", a declarat Igor Corman.

"Îmi pare rău că nu aţi înţeles că preluăm de la Dumneavoastră analogia. Nu ne rămîne decît, în semn de protest, să nu participăm la şedinţa de astăzi", a subliniat preşedintele fracţiunii PCRM, Maria Postoico.

Menționăm că, anterior, deputații PCRM au mai părăsit ședințele Parlamentului, deoarece membrii fostei AIE nu acceptau includerea pe ordinea de zi a unor proiecte propuse de comuniști.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав