Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Steaua ar putea fi exclusă din preliminariile Ligii Campionilor (Champions League)

8 iun. 2013,, 15:06   Sport
4343 0
Foto: adriansimota.eu
Condamnarea patronului „Stelei” Gigi Becali - trei ani de închisoare cu executare pentru dare de mită, a adus echipa în prag de excludere din competiţiile europene.

Mai mulţi specialiști au explicat de ce roş-albaştrii nu vor fi primiţi în ediţia viitoare a preliminariilor Ligii.

Forul continental a păstrat tăcerea pînă acum, anunţînd doar că "UEFA nu are niciun comentariu de făcut în privinţa cazului Steaua. La un moment dat, înaintea tragerii la sorţi din 24 iunie, pentru tururile preliminare din Champions League, vom anunţa lista cu echipele omologate care vor intra în urne."

Astăzi, însă, a apărut o informaţie care le dă bătăi de cap roş-albaştrilor, anunţă digisport.ro. Concret, dintre cele 58 de cluburi care intră în calcule pentru participarea în faza grupelor Champions League, în dreptul campioanei României sînt lăsate spaţii libere în documentul oficial.

De notat că nu doar clubul din Ghencea se află sub lupa forului continental, în aceeaşi situaţie aflîndu-se şi vicecampioana Turciei, Fenerbahce. Aceasta este tributară greşelilor din urmă cu mai multe sezoane, fiind deja suspendată în trecut pentru trucarea meciurilor din Superligă. UEFA nu tolerează cazurile de blaturi dovedite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?