X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Ornella Muti, amendată pentru cina cu Putin

9 iul. 2017,, 00:00   Externe
8624 2

Actrița italiană Ornella Muti a fost amendată cu 500 de euro și condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare pentru că ar fi prezentat un certificat medical fals..

Potrivit publicației Il Gazzettino, în decembrie 2010 Ornella Muti a prezentat teatrului din orașul Pordenone pe scena căruia urma să evolueze un certificat medical. Actrița a amînat spectacolul din cauză că ar fi fost diagnosticată cu laringofaringită și a solicitat cinci zile de odihnă. Mai tîrziu, în presă s-au scurs informațiile, potrivit cărora în aceeași zi Muti a fost văzută la o cină de caritate la Sankt-Petersburg, la care a fost prezent și Președintele rus, Vladimir Putin, și actorul Kevin Costner. Administrarea teatrului a acționat actrița în judecată.

Curtea de Apel a atenuat pedeapsa din 2015, micșorînd mărimea amenzii și reducînd termenul de privațiune de libertate. Totodată, acuzațiile de fraudă agravată au fost înlocuite cu tentativă de fraudă. Dacă Muti va plăti teatrului 30 de mii de euro, ea va scăpa de pedeapsa cu închisoare. În plus, instanța a obligat-o să compenseze teatrului 3600 de euro pentru recuperarea cheltuielilor de judecată.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав