X 
Cutremure stiri: 504

Primarul Dorin Chirtoacă nu se va mai întîlni cu locuitorii capitalei pentru a discuta problema mansardelor

10 iun. 2013,, 14:51   Societate
2790 0
Foto : point.md
Primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a anunţat luni la şedinţa operativă a primăriei că în viitor nu va mai participa la întîlniri cu locuitorii capitalei pentru a discuta cu ei problemele legate de construcţia mansardelor.

Potrivit Agenţiei "Infotag", Dorin Chirtoacă a declarat că "situaţiile de conflict între locatarii blocurilor de locuit şi companiile de construcţie urmează să fie soluţionate de către vicepretori, iar dacă aceştia nu reuşesc să facă acest lucru, atunci de către pretori, dar nu de fiecare dată de către primar".

"Funcţionarii de la primărie vor fi sancţionaţi, dacă nu vor reuşi să soluţioneze problemele apărute", a avertizat primarul.

"Cît priveşte construcţia mansardei în blocul de locuit de pe strada Grigore Vieru 22/8, unde recent a avut loc un conflict, procesul de construcţie a fost stopat. În celelalte cazuri sînt necesare întîlniri între reprezentanţii locatarilor şi cei ai companiilor de construcţii, pentru a explica care va fi procesul de construcţie. De asemenea, este necesar de controlat starea tehnică a clădirilor, dacă aceasta permite construcţia mansardelor sau nu", a adăugat primarul capitalei.

Conflictul dintre locatarii blocului din strada Grigore Vieru 22/8 şi reprezentanţii companiei de construcţie, care a avut loc săptămîna trecută, s-a terminat cu o bătaie. Locatarii acestui bloc de locuit se pronunţă împotriva construcţiei mansardei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав