X 
Cutremure stiri: 506

Rusia va investi 22 milioane de dolari în producția vagoanelor de mărfuri în regiunea transnistreană

11 iun. 2013,, 11:29   Economie
3361 0
Foto : noi.md
Companiile rusești ”Prof-Business” și ”Morgan” vor investi 22 de milioane de dolari SUA într-un proiect care prevede produția trenurilor marfare și pieselor de schimb pentru aceatea în regiunea transnistreană. Acordul respectiv a fost semnatîn cadrul celui de-al treilea for investițional transnistrean, care s-a desfășurat la Tiraspol.

De asemenea, în cadrul forului a fost încheiat un acor investițional în valoare de 2,1 mil. euro cu compania britanică ”Metako”, care prevede deschiderea pînă la 1 ianuarie 2014 în Bender a unui centru de hemodializă. Un alt acord a fost semnat cu uzina ”Litmaș” din Tiraspol și prevede producția de ascensoare pentru pasageri și piese de schimb. Suma investițiilor va depăși 1,2 mil. dolari.

În total, în cadrul forului investițional au semnate 23 de acorduri în valoare totală de peste 42 mil. dolari, care prevăd realizarea unor proiecte de afaceri în diferite domenii. În cadrul forului au fost prezentate 105 proiecte care vizează domenii economice și umanitare. La eveniment au participat 360 de reprezentanți și peste 130 de oaspeți din 27 de țări.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав