Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Ariana Grande a devenit cetăţean de onoare al oraşului Manchester

14 iul. 2017,, 00:30   Externe
1758 0

Cîntăreaţa americană Ariana Grande, în vîrstă de 23 de ani, devenit cetăţean de onoare al oraşului Manchester, pe 12 iulie, după ce a susţinut concertul caritabil ”One Love Manchester”, la începutul lunii iunie, în beneficiul victimelor afectate de atacul terorist din Machester, de pe 22 mai.

Cîntăreaţa Ariana Grande a devenit cetăţean de onoare al oraşului Manchester

Cîntăreaţa de 23 de ani a organizat un concert caritabil în oraş pentru a ajuta victimele atacului terorist de pe Manchester Arena din luna mai, iar consiliul oraşului a votat în unanimitate decizia de a i se acorda titlul de etăţean de onoare al oraşului, ca recunoaştere a contribuţiei şi eforturilor sale.

Preşedintele consiliului oraşului Manchester, Sir Richard Leese, a declarat pentru The Daily Star Sunday: ''Avem cu toţii motiv să fim incredibil de mîndri de Manchester şi de modul optimist, plin de iubire, curaj şi compasiune în care oraşul a reacţionat la evenimentele teribile de pe 22 mai, în locul urii şi al fricii. Ariana a exemplificat acest răspuns. Cred că deja multe persoane o consideră un cetăţean de onoare al oraşului Manchester.”

Concertul caritabil al Arianei Grande, One Love Manchester, a avut loc pe 3 iunie, cîntăreaţa fiind acompaniată de muzicieni şi trupe precum Black Eyed Peas, Robbie Williams, Take That, Justin Bieber, Coldplay, Niall Horan, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams, Little Mix şi Liam Gallagher.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?