X 
Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Putin: SUA au devenit ostatic al propriului liderism

12 iun. 2013,, 15:00   Externe
3994 0
Foto: iport.info
Statele Unite ale Americii au devenit un ostatic al propriului liderism, a declarat președintele FR Vladimir Putin, în cadrul vizitei la complexul de studiouri a postului TV "Russia Today".

"După prăbușirea Uniunii Sovietice, Statele Unite ale Americii au rămas un timp singurul lider, dar acest lucru a devenit o capcană pentru ei, deoarece Statele Unite au început să se simtă un imperiu, iar imperiul generează anumite elemente, nu numai în politica externă, dar și cea internă", - a spus el.

"Imperiul nu își poate permite manifestări de slăbiciune, iar orice tentativă de a negocia pe picior de egalitate este percepută în țară ca o slăbiciune, iar liderii țării nu își pot permite așa ceva din rațiuni politice interne", - a declarat Putin.

"Cred că actuala conducere a SUA înțelege că de una singură nu poate rezolva problemele majore ale lumii, dar își dorește foarte mult. În al doilea rînd, este imposibil de a acționa altfel decît cu metode imperiale, este foarte dificil din motive politice interne, altfel vei fi imediat acuzat de slăbiciune ", - a spus șeful statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?