Cutremure stiri: 502

Rînduri interminalibile la vamă! Timpul de așteptare se ridică și la 3 ore

25 iul. 2017,, 10:28   Societate
4967 1

Cozi kilometrile la mai multe posturi vamale din țară, notează NOI.md.

Potrivit apolicației ”Trafic Online” a Poliției de Frontieră, la punctul vamal Criva-Mamalîga, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, șoferii sînt nevoiți să aștepte și trei ore.

În punctul vamal Otaci-Moghileov-Podolsk timpul de așteptare este de 55 de minute, iar pe sensul de ieșire din centrul republicii, la punctul Leușeni-Albița șoferii sînt nevoiți să aștepte la graniță cîte 35 de minute.

Autorităţile de frontieră din Vama Albiţa au declarat că numărul autovehiculelor care trec Prutul este în creştere, fiind vorba în special despre turişti din Republica Moldova care merg la odihnă în ţările UE.

Doar în ultimele 24 de ore, fluxul de persoane a constituit 69,526 traversări, dintre care 31,606 înregistrate pe sensul de ieșire din Republica Moldova. La fel, din numărul total de traversări persoane, 42,482 au constituit trecerile cetățenilor moldoveni.


Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 14,302 traversări, dintre care autovehicule cu numere de înmatriculare străine – 6,506 traversări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав