X 
Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Füle și Schuebel, acuzați de tăinuirea faptelor de furt al granturilor europene VIDEO

17 iun. 2013,, 16:10   Politică
17662 11
Foto : gzt.md
Štefan Füle și Dirk Schuebel știu despre delapidarea banilor europeni și acoperă aceste ilegalități. O declarație în acest sens a fost făcută de activiștii Congresului Civic, care mai acuză demnitarii europeni de fascism.

”Îndemnăm prin forță să fie restabilit regimul constituțional și să fie atrași la răspundere penală fasciștii care au uzurpat puterea în Moldova, precum și pe ideologi ai fascismului, precum Štefan Füle și Dirk Schuebel, acțiunile cărora au adus în Moldova la fenomene ce caracterizează acest regim”, a declarat reprezentantul Congresului Civic, Igor Căldare.

În opinia lui Căldare, Füle și Schuebel au preluat tehnologia lui Goebbels, care a creat metoda fascistă de propagandă, folosind-o cu succes în Moldova. ”Au ales corect grupul țintă – masele largi, asupra cărora acționează, ignorînd intelectualitatea, care se mai pricepe la ceva. Un alt moment este influențarea maselor cu lozinci de felul ”Cu noi!”. Datorită susținerii ideologice a acestor doi, funcțiile supreme în stat au fost ocupate de turnători și conformiști”, a subliniat Căldare.

”După cum s-a scăpat cu vorba Dirk Schuebel, în perioada 2010-2013, Moldova numai sub formă de granturi a primit peste 550 mil. de euro, iar noi niciodată nu vom afla unde au mers acești bani. Ei sînt complici la aceste crime, deoarece acești bani se fură și se repartizează în secret”, a declarat Căldare.

În acest context, Igor Căldare a menționat că doar schimbarea puterii și înlăturarea forțată a acestor persoane de la conducerea țării va permite să se afle ”cît, unde și cine a furat și a fost complice în aceste scheme frauduloase internaționale”.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?