Cutremure stiri: 504

Trei românce sînt oficial pe lista «fetiţelor» lui Berlusconi

19 iun. 2013,, 11:35   Showbiz
5805 0
Foto: libertatea.ro
Un celebru site din Italia a obţinut o listă întocmită, pare-se, de procurorii care anchetează de trei ani cazul orgiilor sexuale pe care le făcea fostul premier Silvio Berlusconi (76 de ani). Astfel, conform surselor citate de jurnaliştii din Peninsulă, nu mai puţin de 130 de frumuseţi - unele celebre, altele anonime - i-au ţinut de urît lui “Il Cavaliere” de-a lungul unui an. Printre ele, şi trei românce.

În ciuda vîrstei venerabile, miliardarul Silvio Berlusconi are o viaţă intimă foarte activă, dacă e să ne luăm după informaţiile care au ieşit la iveală în ultimii trei ani de la izbucnirea scandalului sexual.

La 76 de ani, politicianul are o iubită tînără, despre care spune că e “aleasa”. Conform unui site din Peninsulă, specializat în dezvăluiri, Berlusconi a avut de-a face, între cearşafuri, de-a lungul unui singur an, cu 130 de femei.

Printre ele, şi trei românce frumoase - Ioana Vişan, Florina Marincea şi Claudia Amarghioalei. Deşi au fost audiate de procurori, ele continuă să nege că au avut relaţii intime cu “Il Cavaliere”. Tinerele susţin că acesta le-a fost doar... sponsor, plătindu-le mii de euro lunar... degeaba.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав