X 
Cutremure stiri: 506

Kim Kardashian a născut o fetiţă (Video)

19 iun. 2013,, 15:49   Showbiz
3203 0
Foto: directpress.ru
Starleta americană Kim Kardashian a născut, sîmbătă, primul ei copil, cu o lună înainte de termen, starea de sănătate, atît a mamei, cît şi a fetiţei fiind bună.

Alături de vedetă a fost partenerul său, rapperul Kanye West. Rapper-ul ar fi trebuit să participe la o petrecere alături de cîțiva dintre cei mai mari fani ai săi, dar și-a anulat prezența în momentul în care a aflat că iubita sa este pe cale să nască.

Vedeta americană ar fi trebuit să nască pe 11 iulie - în aceeaşi zi cu Kate Middleton. Starea de sănătate, atît a mamei, cît şi a fetiţei este bună.

Kim Kardashian şi Kanye West au anunţat în luna decembrie că aşteaptă un copil.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, cîştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicîndu-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Kim Kardashian are o relaţie cu rapperul Kanye West care a început în aprilie 2012. Interesant este că rapper-ul a acceptat să fie alături de iubita sa, deși relația celor doi se află într-un moment extrem de dificil după ce au apărut informații conform cărora Kanye West ar fi călcat de mai multe ori pe bec, inclusiv după ce Kim Kardashian a rămas însărcinată.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав