X 
Cutremure stiri: 502

Mandat de arest în Moldova pentru trei cetățeni ai Turciei

7 aug. 2017,, 11:53   Societate
1552 0

Cei trei cetățeni ai Turciei care intenționau să treacă înot rîul Prut, traversînd ilegal frontiera de stat, au primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Judecătoria Ungheni a dispus aplicarea măsurii preventive din momentul reținerii acestora, transmite NOI.md

Pe 3 august curent, patrula Sectorului Poliției de Frontieră „Frăsinești” acționînd conform unei informații operative, pe direcția localității Măcărești, raionul Ungheni, au reținut trei cetățeni ai Turciei cu vîrste de 25, 31 și 51 de ani.

Drept dovadă a intenției acestora de a trece ilegal frontiera de stat au servit bunurile deținute: trei cercuri gonflabile, haine de schimb, saci din polietilenă, telefoane mobile, funii, dar și pașapoarte turcești cu biletele de călătorie în baza cărora au ajuns în R. Moldova.

Pe numele celor trei cetățeni turci polițiștii de frontieră au pornit cauze penale pentru tentativa de trecere ilegală a frontierei de stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав