Cutremure stiri: 501

Un copil de 9 ani și-a exprimat interesul pentru postul de apărător al planetei

8 aug. 2017,, 02:00   Externe
2579 0

Un elev de clasa a patra din statul american New Jersey speră să-și pună talentele de autoproclamat "Gardian al galaxiei" la lucru, depunîndu-și candidatura pentru postul de "ofițer pentru protecție planetară" scos la concurs de Agenția spațială americană (NASA) săptămîna trecută, relatează UPI.

Anunțul NASA i-a atras atenția elevului de 9 ani Jack Davis, care crede că este foarte potrivit pentru jobul remunerat cu un salariu cu șase cifre pe an, scrie agenția de știri sîmbătă.

"Poate am doar nouă ani, dar cred că aș potrivit pentru funcție. Unul dintre motive este faptul că sora mea spune că sînt extraterestru. De asemenea, am văzut aproape toate filmele despre spațiu și extratereștri pe care le puteam vedea", a scris Jack într-o scrisoare scrisă de mînă către NASA.
Sursa foto: NASA

Davis a adăugat că este foarte bun la jocuri video și că speră să-și extindă cunoștințele despre spațiu urmărind filmele "Men in Black".

"sînt tînăr, așa că pot învăța să gîndesc ca un extraterestru", a spus el. Scrisoarea sa i-a atras atenția directorului NASA pentru știință planetară, Jim Green, care a trimis un răspuns.


"Aud că ești un 'Gardian al galaxiei' și că ești interesat să devii ofițer pentru protecție planetară. Este grozav!", a scris Green. "Postul nostru de ofițer de protecție planetară este cu adevărat tare și este o activitate foarte importantă. Este vorba despre a proteja Pămîntul de microbii foarte mici cînd aducem înapoi mostre de pe Lună, asteroizi și Marte", a adăugat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав