X 
Cutremure stiri: 506

Comuniștii scot în vileag informații de la ședința cu ușile închise

20 iun. 2013,, 15:16   Politică
7308 1
Foto : svoboda.org
Deputatul din partea fracțiunii comuniștilor, Alexandr Petkov, scrie pe o rețea de socializare că vicepremierul pentru Reintegrare, Eugen Carpov, ar fi propus în cadrul ședinței cu ușile închise excluderea Federației Ruse din procesul negocierilor vizavi de problema transnistreană.

”Potrivit lui Сarpov, dacă Rusia va fi exclusă din procesul de reglementare transnistreană, atunci totul se va rezolva imediat. O mîndrețe de reintegrator!”, a scris Alexandr Petkov.
Parlamentul examinează astăzi în cadrul unei ședințe cu ușile închise acțiunile din zona de securitate de la Nistru, îndeosebi legea privind frontiera rmn semnată de așa-numitul lider al separatiștilor Evgheni Șevciuk.

La şedinţă participă vicepremierul pentru Reintegrare, Eugen Carpov, ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, directorul Serviciului de Informație și Securitate, Mihai Balan, precum şi alţi oficiali.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав