Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Mariana Mihăilă face o emisiune de stil, pentru femei și bărbați

20 iun. 2013,, 17:44   Showbiz
14069 39
Foto : facebook
Cîntăreața Mariana Mihăilă revine pe micile ecrane cu un nou proiect: face o emisiune pentru femei, care se va numi „Stil nou”. Interpreta va fi în calitate de prezentatoare și autoare a proiectului. Emisiunea vine să schimbe lookul femeilor. ”Este o emisiune pentru femeile care vor să-și schimbe stilul, ceea ce ține de coafură, machiaj și vestimentație. În special, caut femei care nu au posibilitatea să fie răsfățate, care s-au dedicat mult familiei și poate au uitat că sînt femei, cele din familii social-vulnerabile, poate fete de la orfelinat, care au mai mult de 18 ani”, spune Mariana.

Mai mult, emisiunea va avea și o tentă socială. ”Noi le dăruim femeilor ținuta, o pereche de pantofi și geanta. Facem un act de binefacere prin această emisiune. Vreau să vină femei care, într-adevăr, trec printr-o dramă, care își doresc să trăiască o bucurie. Vreau cazuri speciale, să participe doamne care chiar au nevoie”, spune prezentatoarea emisiuni.

La realizarea ei, Mariana colaborează cu o echipă de experți: stilista Tatiana Talmaci, make up artista Cristina Buzdugan, designerul Corina Koko și fotograful Ion Capbătut.

Despre prima emisiune Mariana spune că ”a fost cu multe emoții. Am luat o doamnă de 32 de ani, care stă de patru ani acasă și nu a putut avea grijă de ea. Ne propunem pe viitor să aducem și bărbați”.
Emisiunea este difuzată la postul de național televiziune.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?