X 
Arşiţa stiri: 214
Jocurile Olimpice stiri: 274
Transnistria stiri: 1418

Marinuţa nu exclude formarea unui nou partid

21 iun. 2013,, 03:29   Politică
4374 6
Foto: liveinternet.ru
Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa, susţine că Dorin Chirtoacă a ratat şansa de a conduce un partid cu adevărat liberal. Totodată, Marinuţa nu exclude că pe viitor pe arena politică ar putea să apară un nou partid. Subiectul a fost discutat în cadrul unei emisiuni de la N4.

"Chirtoacă, cu regret, a luat poziţia lui Ghimpu. El nu înţelege faptul că mesajul tinerilor politicieni de dreapta trebuie să conţină mai puţine învinuiri şi insinuări. El a ratat şansa dată lui", a menţionat Vitalie Marinuţa.

În acelaşi timp, ministrul Apărării nu exclude că anume el ar putea fi persoana potrivită pentru a conduce un astfel de partid. "Experienţa mea de viaţă îmi dă posibilitatea să contribui la construirea noului partid. Dacă se va decide că este nevoie de abilităţile mele, nu neapărat la cel mai înalt nivel... sunt gata să mă implic. Sunt gata să lucrez din zori şi pînă în noapte. Eu nu sunt om de afaceri. Eu lucrez de la 15 ani, cînd am încălţat pentru prima dată papucii de soldat", a menţionat acesta.

Întrebat dacă există şansă ca pe arena politică din Moldova să apară o nouă formaţiune politică cu denumirea Partidul Liberal Reformator. "Rămîne să vedem. Ca o oрţiune trebuie să luăm în consideraţie şi această idee. Viaţa merge înainte. Pentru că dacă se va ajunge la absurditate, nu trebuie să coborîm la nivelul unora, ci trebuie să mergem înainte. Republica Moldova trebuie să meargă înainte. Republica Moldova are nevoie de un partid doctrinal, naţional, care să lupte pentru limba română, pentru identitatea noastră, pentru parcursul european. Iar în următoarea luptă electorală să-şi pună afirmativ cuvîntul său. Sper să cîştige electoratul", a conchis ministrul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав