X 
Cutremure stiri: 502

Găgăuzia va evalua impactul semnării Acordului de liber schimb RM- UE pentru autonomie

25 iun. 2013,, 10:58   Economie
2641 0
Foto: gagauzinfo.md
Autoritățile de la Comrat vor studia impactul asupra autonomiei găgăuze a semnării Acordului de liber schimb dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană. Potrivit informației acordate NOI.md de surse din cadrul Comitetului Executiv al Găgăuziei, de studierea acestei probleme se va ocupa un grup special de analiză, din componența căruia vor face parte specialiști din domeniul economiei și agriculturii.

Bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal a menționat că autoritățile de la Comrat urmează să analizeze consecințele posibile ale semnării acestui acord, cînd acestea vor fi resimțite în autonomie și ce trebuie de făcut pentru a menține producția locală. ”Dorim să cunoaștem toate detaliile acestui acord”, a menționat Formuzal. Din grupul de analiză vor face parte și reprezentanți ai Ministerului Economiei al Republicii Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав