X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Un magician a plutit prin aer precum Spider Man (Video)

25 iun. 2013,, 11:51   Ştiinţă şi IT
4520 2
Foto: lifenews.ru
Cunoscutul magician Dynamo a efectuat o cascadorie incredibilă la Londra. El a plutit prin aer la o înălțime de peste 4,5 metri, deplasîndu-se sute de metri precum Spider Man fără să fie susținut de nimic.

Privitorii din Londra au rămas șocați de magicianul Steven Frayne, alias Dynamo, care a levitat de pe acoperișul unui autobuz etajat, potrivit Daily Mail.

Iluzionistul și-a uimit fanii din interiorul unui autobuz, atunci cînd el a plutit, pur și simplu, prin aer alături de un autobuz, ținîndu-și doar o palmă lipită de acoperișul vehiculului.

El a traversat Westminster Bridge din Londra, fiind escortat în această cascadorie uimitoare de către polițiștii londonezi, care s-au asigurat că nu există niciun fel de trafic în jurul autobuzului.

Magicianul în vîrstă de 30 de ani a efectuat această cascadorie, care sfidează logica și legile fizicii, trecînd pe lîngă faimosul turn cu ceas, Big Ben.

Acest numar de levitație al lui Dynamo a fost executat în parteneriat cu Pepsi Max. Magicianul și-a căștigat notorietatea atunci cînd "a mers" pe rîul Tamisa din Londra în anul 2011.



1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?