X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Chirtoacă, criticat de liberal-democrați

27 iun. 2013,, 13:19   Societate
3047 2
Foto: flux.md
Ședința Consiliului Municipal Chișinău a început astăzi cu critici la adresa primarului capitalei, Dorin Chirtoacă. Consilierii liberal-democrați și-au exprimat nemulțumirea față de modul în care sînt cheltuiți banii publici și angajați specialiștii în funcții, relatează NOI.md.

„Nu există un sistem eficient de monitorizare și evaluare a banilor publici. Nu-i de mirare că rapoartele Curții de Conturi sînt din ce în ce mai usturătoare. Multe reforme n-au fost încă inițiate. Primăria riscă să umbrească toate realizările de pînă în prezent. Și asta pentru că nu organizează concursuri de angajare, ci își permite să angajeze colegi de clasă, prieteni sau lideri de partid”, a specificat consilierul liberal-democrat Ghenadie Dumanschi.

În ultima perioadă, prin dispoziția primarului general al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a fost angajat în funcția de șef al Direcției sănătate Mihai Moldovanu și în funcția de șef interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație – Igor Gamrețki. De menționat că primul este coleg de partid cu primarul, iar al doilea – coleg de clasă a primarului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?