X 
Arşiţa stiri: 214
Jocurile Olimpice stiri: 260
Transnistria stiri: 1417

Volker: Rusia încearcă să „înghețe” conflictul din Donbas

28 aug. 2017,, 13:16   Externe
1806 0

Relațiile dintre SUA și Rusia vor „șchiopăta” dacă nu se va găsi o soluție pentru Ucraina, a declarat reprezentantul special al SUA pentru Ucraina, Kurt Volker, într-un interviu acordat Financial Times.

„Relațiile dintre Rusia și Statele Unite sînt importante, dar problema ucraineană le afectează”, a spus Volker, care a subliniat că Rusia trebuie să respecte acordurile de la Minsk.

În plus, el a menționat că Rusia pare că încearcă să „înghețe” conflictul din Donbas. Potrivit diplomatului, Federația Rusă plătește deja pentru aceasta politică. De asemenea, împoriva Rusiei au fost impuse sancțiuni. „Și sincer, în timp, situația se va înrăutăți, nu se va îmbunătăți”, a spus Volker.

„Situația în care relațiile diplomatice, relațiile economice cu Rusia sînt înghețate nu este, desigur, ceea ce își dorește Rusia. Eu cred că ea ar trebui să facă o alegere”, a adăugat reprezentantul special.

Kurt Volker susține că conflictul armat din Donbas „se înrăutățește și va continua să se înrăutățească dacă nu se face nimic”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав