Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4078

În Moldova va apărea un nou post TV

29 aug. 2017,, 12:42   Societate
2735 0

Republica Moldova se va îmbogăți în această toamnă cu încă un post de televiziune. Este vorba de Eco TV Moldova, care va fi specializat pe subiecte ecologice, excluzînd complet domeniul politic, informează CURENTUL.

Solicitat de către reporterul nostru, unul dintre directorii postului Eco TV Moldova, Oleg Dașevschii, ne-a oferit mai multe detalii.

„Ne pregătim pentru lansarea oficială, acum sîntem la partea tehnică. Sperăm la sfîrșitul lunii octombrie, anul curent să-l lansăm. Va fi un post TV bazat pe subiecte cum ar fi: ecologie, cultură artă, medicină, stil de viaţă sănătos, tineret, turism, sport, total excluzînd politicul. Vor fi si noutăți cu tematicile enumerate mai sus, emisiuni de tip talk show și interviuri”, ne-a spus el.

Echipa va fi formată din maximum 16 membri, dintre care doi sînt directori: Oleg Dașevschii și Anatoli Zalevschi.

„Noi avem multe candidaturi, dar echipa cu tot cu directorii, va fi constituită de aproximativ 16 membri. Investitorii sînt din Moldova, nu va fi ca celelalte TV, va fi un canal în Youtube și sait. Se va difuza în două limbi”, a precizat reponsabilul.


Întrebat ce suma aproximativ este investită în noul post TV, Oleg Dașevschii ne-a răspuns că destul de bună, fără a ne oferi însă detalii concrete.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?