X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Kseniya Sobchak - Reacție dură la adresa celor care i-au filmat fiul

31 aug. 2017,, 01:00   Externe
2732 0

Se întîmplă frecvent ca vedeta TV Kseniya Sobchak să adreseze critici dure posturilor de televiziune rusești.

De această dată însă, feedback-ul acesteia să se referă la viața privată a jurnalistei. Aceasta se declară extrem de nenumulțumită că imagini video cu fiul său au ajuns să fie difuzate în cadrul emisiunii „Ты не поверишь!”, de la postul de televiziune HTB

Am privit astăzi reportajul difuzat de postul HTB, despre odihna familiei mele, construit din poze virtuale și o înregistrare video cu Platon, realizată de către cineva dintre pasageri, în timpul unuia din zboruri. Mi-e interesant: ce fel de om trebie să fii, ca să filmezi, îndelung și mințios, pe sub mîneză, un copil străin? Omul stătea în clasa business… Aveam impresia că HTB nu duce lipsă de bani” – se arată în mesajul plin de indignare, al vedetei.

Reportajul cu pricina a fost difuzat duminică, pe 27 august, fiind intitulat „Sobchak și Vitorgan șiau petrecut concediul împreună cu fiul, în ospeție la părinți”. În imaginile video apar nu doar părinții actorului Maksim Vitorgan, care dețin o vilă la Jurmala, ci și fiul său – Platon, care și-a însoțit părinții în această călătorie la bunici. În ciuda insistenței Kseniei, reportajul nu a fost scos de pe website-ul televiziunii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?