Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1410

Serghei Cebotari a fost ales preşedinte al BC Moldova Agroindbak S. A. (MAIB)

28 iun. 2013,, 13:36   Economie
5426 0
Foto: infotag.md
Decizia privind numirea lui Serghei Cebotari, în funcția de președinte al Comitetului de conducere al BC Moldova Agroindbak S. A. (MAIB) a fost luată astăzi în cadrul Adunării generale a acționarilor MAIB, relatează NOI.md.

Serghei Cebotari, care a ocupat funcția de prim-vicepreşedinte al Comitetului de conducere al băncii, a fost responsabil la ВC Moldova Agroindbank S. A. de corporative banking, activitatea investiţională şi retail, care cuprind întreaga "aripă de afaceri" a acestei cele mai mari instituţii financiare din Moldova, cu o cotă de 20-24% din piaţa bancară. Cebotari lucrează la MAIB timp de peste 19 ani, fiind prin cumul şi preşedinte al Consiliului Bursei de Valori a Moldovei. În prezent absolveşte МВА pentru top-manageri. Serghei Cebotari are 49 de ani, este căsătorit, are două fiice mari.

Fostul președinte al BC Moldova Agroindbak S. A Natalia Vrabie, a demisionat pe 20 iunie. Vrabie, care a condus Moldova Agroindbank din anul 1996, s-a învrednicit de titlul de preşedinte de Onoare al BC "Moldova Agroindbank" SA în semn de înaltă apreciere a meritelor în dezvoltarea instituţiei şi a sistemului financiar-bancar în ansamblu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?