X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4078

Maia Sandu ar putea fi demisă prin moțiune de cenzură

28 iun. 2013,, 15:18   Politică
4544 12
Foto: noi.md
Deputații din Partidul Comuniștilor vor înainta în Parlament o moțiune de cenzură impusă ministrului Educației, Maia Sandu. Declarația a fost făcută astăzi, după ședința Parlamentului, de către deputatul comunist Alexandr Petkov, relatează NOI.md.

Comuniștii acuză ministrul Educației de înflorire a corupției în sistemul de învățămînt. ”Guvernanții au făcut totul ca tinerii să fie aruncați în stradă și lăsați în voia sorții. Ba mai mult, ceea ce s-a făcut la nivel ministerial s-a făcut pentru a corupe și mai mult sistemul educațional. Se cunoaște deja că mărimea așa-numitei șpăgi se ridică deja la 3 mii de euro pentru BAC-ul promovat. Fracțiunea noastră condamnă cu vehemență astfel de acțiuni ale guvernării. Noi sîntem pregătiți pentru o moțiune de cenzură în privința acestei șefi de minister, Maia Sandu. O vom promova în Parlament pentru ca această funcționară să fie demisă”, a declarat Alexandr Petkov.

Amintim că astăzi, Maia Sandu urma să fie audiată în Parlament, dar pe motiv că sesiunea contestațiilor și cea repetată de examinare nu au fost încheiate, audierea a fost amînată pentru septembrie curent.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?