X 
Arşiţa stiri: 214
Jocurile Olimpice stiri: 272
Transnistria stiri: 1418

S-a deghizat și a încercat să dea bacalaureatul în locul fiicei sale

30 iun. 2013,, 14:37   Externe
13047 1
Foto: glamourparis.com
O femeie în vîrstă de 52 de ani din Franţa s-a îmbrăcat în hainele fiicei sale şi a încercat să susţină examenul de bacalaureat în locul ei.

Adolescenta de 19 ani urma să susţină proba la limba engleză. Ea a încercat să se deghizeze în adolescentă, așa că s-a îmbrăcat cu haine tinerești și a intrat în liceul parizian în care fiica ei trebuia să susțina proba la limba engleză. Femeia a mizat pe faptul că mulţi adulţi susţin examenul de bacalaureat, dar s-a ajutat şi de blugi cu talie joasa, tenişi si machiaj ingrijit.

SFR scrie că mama a intrat în sala de examen și s-a așezat în locul fiicei sale în bancă, pregătită să susțină proba de trei ore. Una dintre supraveghetoare, profesoară de filozofie, și-a dat seama că ceva nu este în regulă, iar cînd a venit momentul prezentării cărții de identitate, planul ei a fost dejucat.

Femeia continua să susțină că are 19 ani, deși era clar că era cu 33 de ani mai mare. În cele din urmă, a fost scoasă din centrul de examen de polițiști și este acum acuzată de fraudă. Fiica ei riscă să nu mai poată repeta susținerea examenului de bacalaureat timp de cinci ani.

Acesta este primul caz de fraudă depistat la examenul de bacaulareat din 2013 din Franța.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав