X 
Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4138

La Chişinău va avea loc Forumul de Afaceri Moldo-Ceh

6 sep. 2017,, 14:00   Business
4211 0

Forumul de Afaceri Moldo-Ceh va avea loc la Chişinău pe 21 septembrie, informează NOI.md.

După cum a comunicat Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), evenimentul va fi organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Cehiei în contextul celei de a treia reuniuni a Comisiei interguvernamentale moldo-cehe în domeniul cooperării economice și a vizitei oficiale la Chişinău a ministrului Industriei și Comerțului al Cehiei, Jiří Havlíček, care va avea loc în perioada 21-22 septembrie curent.

Scopul evenimentului este de a oferi o platformă de comunicare și interacțiune între mediul de afaceri din Moldova și Cehia, pentru a valorifica relațiile comercial-economice dintre părți.

Din componenţa delegaâiei din Cehia vor face parte reprezentanţi ai CCI a Cehiei, companiilor din domeniul construcției de mașini și electronică, mecanicii, din sectorul tehnologiei informaționale, sectorul de creditare, producerea de echipamente pentru industria agroalimentară, construcții, transport etc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав