Cutremure stiri: 506

Familiile regale cu 3 sau 4 copii. Ei au vrut să aibă casa plină!

8 sep. 2017,, 02:00   Externe
7391 1

Pe vremuri, cuplurile regale erau nevoite să aibă cât mai mulți copii, pentru a-și asigura continuitatea, dat fiind faptul că mulți prunci mureau la vârste fragede din cauza bolilor sau chiar erau uciși din cauza rivalitatăților la tron.

Acum, însă, nu mai e vorba de așa ceva.

În curând vor fi 5.

Totuși, unele cupluri regale au dorit să aibă mulți urmași, motiv pentru care familiile lor au ajuns și la 5 membri. Iar printre aceștia se vor număra curând și Ducii de Cambridge, care tocmai au anunțat că vor avea al treilea copil! Haideți să vedem, așadar, care sunt acele familii regale cu 3 copii!

Prințesa Madeleine, Ducesa de Halsingland și Gastrikland & Christopher O’Neill

Și ei vor fi, de anul viitor, cinci.

Este mezina Regilor Suediei și sora mai mică a Prințesei Moștenitoare Victoria și a Prințului Carl Philip. Ea este căsătorită cu Christopher O`Neill și a șaptea în linia de succesiune la tron, adică fără nicio șansă să devină vreodată Regina Suediei. În familia lui Madeleine există trei copii: Prințesa Leonore, Prințul Nicolas și un prinț pe drum. Da, Prințesa Madeleine a anunțat chiar acum două săptămâni că e însărcinată cu al treilea copil!


Prințesa Martha Louise a Norvegiei

Familia lor.

Deși e fiica Regilor Norvegiei, Prințesa Martha este mai puțin cunoscută publicului larg decât fratele său, moștenitorul tronului, Prințul Haakon. Ea e a patra în linia de succesiune la tron, însă nu speră să-l ocupe vreodată. Martha este căsătorită cu Ari Behn încă din 2002, însă de anul trecut duce o viață separată de acesta. În familia ei există trei copii: Maud Angelina Behn, Leah Isadora Behn și Emma Tallulah Behn, fără, însă, titluri nobiliare.

Albert al II-lea, Prinț de Monaco

Cei doi copii legitimi: Jacques și Gabriella

Puțini sunt cei care știu că actualul conducător al Principatului Monaco are, pe lângă gemenii Gabriella și Jacques, încă doi copii nelegitimi. Jazmin Grace Grimaldi și Alexandre Grimaldi-Coste sunt copiii Prințului Albert din alte două relații amoroase, pe care acesta i-a recunoscut doar în urma unor procese de paternitate. Totuși, singurii care sunt în linia de succesiune la tronul monegasc sunt gemenii Jacques și Gabriella.

Regina Rania și Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei

Alături de cei patru copii.

Ei au nu 3, ci 4 copii. În urma lor vor rămâne Hussein, Prințul Moștenitor al Iordaniei, Prințesa iman, Prințesa Salma și Prințul Hashem. Regina Rania vorbește cu candoare de toți cei patru copii ai săi și e fericită că are o familie numeroasă.

Regele Willem-Alexander al Olandei

Este șeful Casei de Amsberg și fiul cel mare al Reginei Beatrix. Willem este, din aprilie 2013, actualul rege al Olandei, fiind căsătorit cu Prințesa Maxima a Olandei. Cei doi sunt fericiții părinți a trei copii: Prințesa Catharina-Amalia, moștenitoarea tronului, Prințesa Alexia și Prințesa Ariane.

Prințul Moștenitor Frederic al Danemarcei

Este fiul cel mare al reginei Margareta a II-a și a Prințului Consort, Contele Henrik de Monpezat. Alteța Sa regală este căsătorit cu Prințesa Mary a Danemarcei, alături de care are patru copii: Prințul Christian (născut în 2005), Prințesa Isabella, Prințul Vincent și Prințesa Josephine.

Prințul Joachim al Danemarcei

Fratele mai mic al Prințului Frederic a fost căsătorit de două ori, motiv pentru care are doi copii din prima căsnicie, cea Contesa de Frederiksborg, și-ncă doi din actuala căsătorie, cea cu Prințesa Marie a Danemarcei. Așadar, pe lista de moștenitori ai Prințului Joachim al Danemarcei se regăsesc: Prințul Nikolai, Prințul Felix, Prințul Henrik și Prințesa Athena.

Regele Filip și Regina Mathilde a Belgiei

Ei au patru copii, nu doar trei. Succesiunea lor este asigură de Prințesa Elisabeta (născută în 2001), Prințul Gabriel, Prințul Emmanuel și Prințesa Eleonore. Regele Filip a urcat la tron în iulie 2013, în urma abdicării tatălui său, cel cunoscut drept Regele Albert al II-lea al Belgiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав