X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Angelina Jolie revine pe platourile de filmare (FOTO)

9 sep. 2017,, 05:00   Externe
4249 0

A dispărut pentru o vreme din atenția publică, ca mai tîrziu să se axeze pe una dintre pasiunile sale, regia, lăsînd actoria, talentul prin care a devenit celebră, pe plan secund.

Odată cu lansarea noului său film, un proiect pe care l-a gîndit de la început și pînă la sfîrșit, „First They Killed My Father”, Angi s-a hotărît să facă iar pasul spre marele ecran, în postura de personaj de film.

Revine pe platourile de filmare în pielea unui personaj puternic.

A trecut printr-o perioadă dificilă după despărțirea de Brad Pitt, tatăl copiilor ei, iar Jolie chiar a recunoscut că asta a însemnat o pierdere imensă pentru ea, însă s-a pus singură pe picioare și este pregătită din nou de succes. Și ca reîntoarcerea sa pe platourile de filmare să fie una epică, se va transpune în pielea unui personaj inedit, nimeni altul decît Maleficent.

În vîrstă de 42 de ani, actrița a confirmat că va juca în cea de-a doua parte a producției cu același nume, prima fiind lansată în 2014. „Am lucrat la scenariu și asta va fi o continuare interesantă”, a spus ea.

Va juca în „Maleficent 2”.

Jolie ar putea începe filmările pentru „Maleficent 2” la sfîrșitul acestui an. Ea a dezvăluit că ar putea juca și în filmul „Cleopatra”: „Există un scenariu. Sunt multe lucruri diferite care vin spre mine acum.”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?