Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4129

Dispariție cu semne de întrebare: în ce direcție a plecat Saakașvili?

13 sep. 2017,, 11:10   Externe
2818 0

Fostul președinte al Administrației de Stat Regionale din Odessa Miheil Saakașvili, în timpul nopții, a plecat într-o direcție necunoscută de la hotelul Leopolis din Lvov, transmite ТСН. Утро.

Publicația menționează că în seara zilei de marți, 12 septembrie, în holul hotelului erau o mulțime de oameni, inclusiv agenții de pază ai lui Saakașvili și asociații lui. În timpul nopții, ei toți au ieșit brusc afară, apoi au intrat într-un minibus al batalionului Donbass și în alte mașini, plecînd ulterior într-o direcție necunoscută.

Potrivit agenților de pază ai fostului președinte al Georgiei, politicianul a plecat cu niște treburi. Totuși Saakașvili nu s-a întors la hotel în acea seară. Informația a fost confirmată de personalul hotelului.

După un timp, minibusul batalionului Donbass a revenit la hotel.

Marți, 12 septembrie, agenții de securitate au venit la hotelul în care era cazat Saakașvili, pentru a-l informa pe politician că a traversat ilegal frontiera de stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав