X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Incendiu de proporții într-un bloc din Chișinău (VIDEO)

6 iul. 2013,, 07:51   Societate
4865 0
Foto: actualitati.md
30 de persoane au fost evacuate în urma izbucnirii incendiului într-un bloc de locuit de pe str. Piaţa Unirii nr. 1 din Capitală, informează UNIMEDIA, cu referire la Departamentul Situații Excepționale.

Pompierii au fost alertați la 17:20. Inițial, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție și o autoscară. Flăcările s-au extins asupra unui balcon comun de la etajul nouă. Echipajele au fost completate, iar în lupta cu focul şi evacuarea persoanelor au fost antrenate opt autospeciale de stingere, două autoscări şi un automobil de descarcerare. 30 de persoane de la etajele superioare ale blocului au fost evacuate, iar altele patru salvate.

Flăcările au deteriorat balconul comun şi bunurile materiale din interiorul unui apartament cu două odăi, situat la etajul zece.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. La stingerea incendiului au fost antrenați 70 de pompieri care au localizat flăcările în timp de jumătate de oră.

Inspectorii supravegherii de stat a măsurilor contra incendiului urmează să stabilească cauza şi circumstanţele izbucnirii focului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?