Arşiţa stiri: 214
Jocurile Olimpice stiri: 265
Transnistria stiri: 1417

Catastrofă aviatică în SUA (VIDEO)

7 iul. 2013,, 00:06   Externe
6712 0
Foto: ntv.ru
Un Boeing 777 operat de Asiana Airlines cu 291 de pasageri la bord şi 12 membri ai echipajului, s-a prăbuşit în timp ce aterizara, sîmbătă, pe San Francisco International Airport, anunță CNN.

Zborul 214 a părăsit Aeroportul Internaţional din Seul Incheon mai devreme sîmbătă şi a zburat 10 ore şi 23 minute în California, conform FlightAware, un site care oferă servicii de urmărire pentru traficul aerian privat şi comercial.

Anthony Castorani, martor ocular care a asistat la eveniment de la un hotel din apropiere, a declarat că a văzut cum avionul atinge solul, apoi a observat un nor mare de fum alb.

Imediat după accident a fost postat pe You tube filmul la adresa de mai jos, unde se observă fum provenind de la un jet de culoare argintie pe pistă.



Pasagerii au putut fi văzuţi sărind jos de tobogane gonflabile de urgenţă. Imaginile au arătat corpul avionului în mare parte intact, dar cu daune severe datorate focului.Nu se ştie exact numărul victimelor dar se vorbeşte de 2 morţi şi 60 de răniţi.

Asiana Airlines operează 12 Boeing 777 şi este una dintre cele două companii aeriene majore din Coreea de Sud, celalaltă fiind Korean Air.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав