X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4066

Ginerele lui Trump, a fost înregistrat la vot ca femeie timp de opt ani (FOTO)

28 sep. 2017,, 21:00   Externe
3012 0

Jared Kushner, consilier prezidențial și ginerele președintelui Statelor Unite, Donald Trump, ar fi figurat ca femeie pe listele de vot, timp de opt ani.

Informația a fost inițial făcută publică de site-ul Wired, după care subiectul a fost preluat și de alte publicații, precum BBC și CNN. Aceeași informație apare și în evidențele Biroului Electoral din New York. Cu toate acestea, Casa Albă refuză să facă precizări pe această temă.

Astfel, pe lista de vot din noiembrie 2009, soțul Ivankăi Trump este listat ca fiind de sex feminin.

Ar fi completat greșit un formular de mai multe ori


Wired notează că nu este prima oară cînd Jared Kushner completează greșit documente oficiale. De exemplu, în luna iulie, postul CBS a relatat că ginerele lui Trump a completat de trei ori un forumular.

Prima oară, el nu ar fi listat niciun nume într-o secțiune dedicată contactelor cu persoane străine. Ulterior, a susținut că echipa sa a trimis formularul înainte să treacă acolo numele.

Potrivit Washington Post, el ar fi greșit și data la care a încheiat studiile, iar apoi ar fi uitat să treacă adresa socrului său. Astfel, Kushner ar fi trimis un document adițional prin care sesiza că formularul depus este incomplet.

În luna mai, în același formular, el a adăugat informații legate de peste 100 de convorbiri telefonice și întîlniri pe care le-a avut cu persoane din exteriorul Statelor Unite.

În acest context, presa a aflat de întâlnirea cu avocata rusă Natalia Veselnitskaya, despre care presa a scris că i-ar fi oferit informații compromițătoare despre democrata Hillary Clinton.

Acuzații de fraudă

Potrivit BBC, o astfel de eroare nu este considerată fraudă electorală. Cu toate acestea, readuce în atenția publică acuzații lansate de Donald Trump după cîștigarea alegerilor prezidențiale, cînd a scris pe Twitter că „milioane de persoane ar fi votat ilegal”, fără a oferi dovezi în aceest sens.

Mai mult de atît, liderul de la Casa Albă a creat o comisie consultativă care să cerceteze posibile cazuri de fraudă, însă cel puțin 20 de state au respins solicitarea de a oferi informații despre votanți.

Gafele lui Kushner

În ultima perioadă, Kushner a stîrnit controverse, după ce au apărut informații că el și soția sa Ivanka au folosit adrese private de email pentru discuții oficiale. Informația a fost confirmată și de avocatul acestuia, Abbe Lowell.

În același scandal ar fi fost implicați și Steve Bannon, fostul consilier pe probleme strategice, Reince Priebus, fost șef de cabiner, cît și consilierii Gary D. Cohn și Stephen Miller.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?