Cutremure stiri: 504

Haosul nunții sau planul ”B” ©

9 iul. 2013,, 17:57   Societate
4512 0

Ați decis să vă căsătoriți? Cît este de plăcut și mult așteptat acest eveniment! Probabil, nu există o zi mai frumoasă în viața noastră.Familiile noastre încep planificarea și organizarea nunții din timp, unele chiar cu un an sau doi înaintea marelui eveniment.

Dar сei, care doresc ca această zi să fie perfectă și să nu fie agitată de pregătiri sau de diverse surprize neplăcute, se adresează la agențiile de mariaj. În ultimii 10 ani, în țara noastră acest domeniu a atins nivelul de dezvoltare european.

Probabil v-ați gîndit : „De ce aș avea nevoie de o agenție? dacă pot și singur să găsesc datele de contact și sa mă înțeleg cu muzicanții, să telefonez o cunoștință care are aparat foto, să rog niște rude să danseze, iar pe cea mai bună prietenă - să fie moderatoarea evenimentului”.

Imaginați-vă că trebuie să aveți grijă de toate - nimeni să nu întîrzie, să înceapă la timp, totul să fie petrecut la cel mai înalt nivel și muzica să fie pornită la timpul potrivit, iar concursurile să fie amuzante și distractive. Un organizator de nunți în Republica Moldova trebuie “căutat cu lumînarea”, de aceea în ajutor ne vin agențiile de mariaj.

Aici puteți să lăsați toate grijile și preocupările pe seama managerilor amiabili, care sînt gata să vă ajute în toate. Ei nu doar o să vă propună cei mai buni specialiști,dar și îi vor alege pe cei, care propun prețuri corespunzătoate bugetului dvs. Ei vor avea grijă ca totul să fie organizat la timp, ca toți să respecte programul nunții. Iar cel mai important este că Dvs. nu veți fi nevoit să vă îngrijorați în privința la ce se întîmplă „în culise” - managerii agenției vor avea grijă de toate.

Pe lîngă aceasta, managerii vă vor ajuta să alegeți cea mai în vogă rochie, să concepeți tematica nunții și să găsiți posibilitatea de a vă surprinde oaspeții în seara evenimentului. Adevărate „baghete fermecate” de ajutor pentru tinerii însurăței, la care visează toate miresele și mirii epuizați de pregătirile pentru nuntă.


Noi am hotărît să vă ușurăm sarcina și am adunat toată informația despre agențiile de mariaj din Republica Moldova într-un singur loc - www.marry.md.

Considerați că această listă nu este completă? Atunci scrieți-ne, adăugați agenția Dvs. de organizare a sărbătorilor pe site-ul nostru, indiferent din ce oraș sînteți - Ungheni sau Soroca, Vulcănești sau Cahul. Lista noastră va cuprinde toate orașele din Republica Moldova.

Nouă ne scriu pe [email protected]
și ne sună la 068 803 703.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав