Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 272
Transnistria stiri: 1460

Echipa națională de fotbal a Moldovei (U-21) a pierdut în meciul cu Grecia

6 oct. 2017,, 13:50   Sport
2365 0

Selecţionata de tineret a Moldovei (U-21), în cadrul rundei de calificare a Campionatului European de Fotbal – 2019, a pierdut pe teren propriu în meciul cu vîrstenii lor din Grecia – 0:2.

Oaspeţii au cîştigat în mod binemeritat, deoarece au creat un număr mai mare de momente periculoase. Golurile au urmat în minutele 67 şi 84. Înainte de aceasta, în minutul 63, după al doilea avertisment, arbitrul întîlnirii, Alex Krueger, din Luxemburg, l-a eliminat de pe teren pe unul dintre liderii echipei Moldovei, Eugen Oancea.

Dacă cei o mie de suporteri veniți la stadionul „Zimbru” au sperat la un final pozitiv al jocului, brokerii au fost de altă părere. Pentru victoria selecţionatei Moldovei ei au acceptat mizele de 1:13, în timp ce pentru înfrîngere – 1 la 1,2. După patru meciuri selecţionata de tineret a Moldovei are la activ doar 3 puncte (numai o victorie în deplasare în meciul cu San Marino cu scorul de 2:0). Selecţionata se situează pe locul patru printre 6 echipe din grupă, au fost marcate 3 goluri şi primite 10. Cehia, situată pe locul cinci, are un punct, dar ea a susţinut doar un singur meci. Lider este selecţionata Greciei. După 3 jocuri ea are un număr maxim de puncte – 9.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав