Cutremure stiri: 506

Boris Sava a devenit campion printre veterani

16 oct. 2017,, 16:31   Sport
3258 0

În perioada 9-15 octombrie în Bulgaria a avut loc Campionatul Mondial la lupte libere printre veterani. În categoria 62 kg, Divizia D, pe primul s-a clasat Boris Sava.

El a obținut 4 victorii în orașul Plovdiv: 10-0 cu Istvan Kleber (Ungaria), 4-0 cu Mohammadreza Ahmad Jafarloo (Iran), 2-0 cu Saidmagomed Masiev (Rusia), iar în finală a fost învins reprezentantul gazdelor, Ivan Nikolov Conov, cu 4-0.

La 100 kg, Divizia E, cu medalie de bronz s-a ales Victor Graur. El a trecut în sferturi de suedezul Ari Ensio Markkola, cu 6-0, iar în semifinale a fost învins de americanul Daniel Boone Studenic, cu 1-2. În meciul pentru medalia de bronz, Graur a trecut de Battur Badamgarav (Mongolia), cu 4-1.

Victor Graur a participat și în concursul de lupte greco-romane, unde s-a ales de asemenea cu medalia de bronz în categoria E. În calificări a fost învins de viitorul campion, polonezul Miroslaw Wieczorkiewicz, dar în meciul pentru medalia de bronz a trecut de rusul Iurii Diukov, cu 3-1.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав