X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Lady Gaga va lansa un nou single şi un nou album

16 iul. 2013,, 09:55   Showbiz
2009 0
Foto: apelzin.ru
Cîntăreaţa americană va lansa un nou single pe 19 august, extras de pe următorul ei album de studio, "Artpop", care va ajunge în magazine pe 11 noiembrie, a anunţat casa de discuri Universal Music într-un comunicat.

Artista americană şi-a anunţat revenirea pe piaţa muzicală printr-un mesaj postat pe internet, însoţit de o fotografie care o prezintă pe cîntăreaţă purtîndu-şi părul într-o coafură voluminoasă, pe spate, şi un chip aproape lipsit de machiaj, acoperit însă de o mască transparentă de mari dimensiuni. Cuvîntul "artpop" poate fi văzut tatuat pe antebraţul stîng al cîntăreţei.

Titlul primului single extras de pe noul album al cîntăreţei Lady Gaga nu a fost dat publicităţii, relatează agenția Mediafax.

Fanii vor putea să achiziţioneze albumul în regim de precomandă începînd de la 1 septembrie, dar şi o aplicaţie pentru telefoanele inteligente, intitulată "Artpop".

Albumul "Artpop" va fi lansat pe 11 noiembrie, ca şi această aplicaţie care asigură utilizatorului accesul la diverse conţinuturi (muzică, videoclipuri, modă, artă) şi care permite fanilor din lumea întreagă ai artistei americane să comunice între ei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?