X 
Cutremure stiri: 502

Băsescu, pregătiri pentru botez. Cîntăreţ de renume din R. Moldova, invitat să cînte la petrecere

18 iul. 2013,, 10:43   Showbiz
3644 1
Foto: gandul.info
Preşedintele l-a invitat pe Ricky Ardezianu să cînte la botezul nepoatei sale şi i-a spus să nu uite de succesul în România al unor cîntăreţi precum Anna Lesko sau Nicolae Botgros, dar şi de ansamblul de dansuri ţigăneşti de la Chişinău, pe care el îl vede în fiecare an pe litoral.

"Vă invit la botezul nepoatei mele. Discutînd în altă paradigmă, nu uitaţi că este Anna Lesko, care este o prezenţă continuă la televiziunile române, Ion şi Doina Aldea Teodorovici erau de dimineaţa pînă seara pe posturile româneşti, maestrul Botgros are contract, în fiecare weekend are emisiuni de ore întregi (...) E şi ansamblul de dansuri ţigăneşti de la Chişinău, pe care îl văd pe litoral în fiecare an", a spus Băsescu.

El a adăugat că artiştii din ţara vecină nu au nicio restricţie în România, deoarece vin cu o "muzică dulce, de calitate, care păstrează fibra firii noastre". "Sînteţi sentimentali, ca şi noi, şi sînteţi buni", a mai spus Băsescu.

Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Băsescu, este însărcinată, urmînd să nască o fetiţă.

Preşedintele declara, în iunie, că botezul ar putea avea loc "undeva prin octombrie".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав