Cutremure stiri: 506

A urmărit cu bicicleta o mașină timp de 15 minute pentru a salva o fetiță răpită din fața casei

18 iul. 2013,, 13:46   Externe
3649 0
Foto : realitatea.net
Un adolescent în vîrstă de 15 ani a devenit erou peste noapte în SUA după ce a urmărit cu bicicleta o mașină în care se afla o fetiță răpită în vîrstă de cinci ani.

Jocelyn Rojas, în vîrstă de cinci ani, se juca în fața casei ei din Lancaster, Pennsylvania, cînd un bărbat a ademenit-o cu înghețată într-o mașină, relatează kshb.com.

Imediat, polițiștii și vecinii au declanșat o amplă operațiune de căutare. Temar Boggs, în vîrstă de 15 ani, și-a luat bicicleta și a început să străbată cartierul de locuințe pentru a o găsi pe micuță.

La doar un kilometru distanță de casa ei, adolescentul a văzut-o pe fetiță într-o mașină, pe care a urmărit-o timp de 15 minute.
Potrivit relatărilor, șoferul și-a dat seama că fusese văzut de către băiat, așa că a eliberat-o pe Jocelyn Rojas.

"A oprit mașina la capătul unui deal și a eliberat-o. Ea a fugit imediat spre mine și mi-a spus că voia să ajungă la mama ei", a povestit Temar Boggs, catalogat drept erou după fapta sa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав