Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4069

Mocanu: Deputatul Furdui este casierul lui Filat și informatorul lui Plahotniuc (VIDEO)

18 iul. 2013,, 15:29   Politică
8299 6
Foto: noi.md
Deputatul liberal-democrat Simion Furdui este casierul liderului PLDM, Vlad Filat, și informatorul vicepreședintelui PDM, Vladimir Plahotniuc. Declarația aparține liderului Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, și a fost făcut în cadrul emisiunii sale pe antimafie.md, transmite NOI.md.

Sergiu Mocanu declară că deputatul Furdui este cel care îl informează pe Vladimir Plahotniuc despre toate ilegalitățile comise de Vlad Filat. ”Acest Furdui are dosar penal la CNA. Acolo sînt înregistrările lui în care un oarecare Solomca vorbește cu el și îi transmite informații despre furturile pe care le fac la vamă și banii care merg la Filat. Astea sînt înregistrări telefonice pe care le are și Plahotniuc. Deputatul Simion Furdui, casierul lui Filat, banii îi cară lui Filat, iar informația – lui Plahotniuc”, a precizat Sergiu Mocanu.

Deocamdată, deputatul PLDM, Simion Furdui, n-a comentat acuzațiile aduse de către liderul Mișcării Antimafie.

Anterior, Sergiu Mocanu spunea că Simion Furdui a creat un grup criminal, care ar fi protejat de Vlad Filat. ”Chiar dacă nu mai este premier, prin acest Furdui, Filat își adună fonduri electorale, pentru că speră să revină la guvernare”, a adăugat Mocanu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?