X 
Cutremure stiri: 502

În Moldova au fost testate taberele de odihnă pentru copii

19 iul. 2013,, 13:29   Societate
2412 0
Foto: lugansk.comments.ua
Specialiștii Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor au efectuat controale de rutină privind respectarea normelor sanitare în taberele de vară din țară. Controlul a fost efectuat în 97 de tabere existente, fiind verificate, de asemenea, depozitele de păstrare a alimentelor și documentele de însoțire.

În cadrul controalelor au fost depistate încălcări grave ale cerințelor sanitare. Specialiștii au constatat că alimentarea în aceste taberele corespunde cerințelor legislației în vigoare. Doar în cinci tabere din raioanele Nisporeni și Telenești au fost constatate încălcări minore, cum ar fi lipsa plaselor la blocurile alimentare, nedotarea cu termometre a frigiderelor, includerea bomboanelor în meniu. Toate lacunele au fost înlăturate.

Vicedirectorul Agenției, Gheorghe Porcescu, a menționat că de la începutul activității instituției au fost retrase 7 tone de carne, 2 tone de produse din pește, 15 tone de legume și fructe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав