Cutremure stiri: 502

George Clooney vrea să-şi facă o nouă iubită. Vezi pe ce "nevastă disperată" a pus ochii

22 iul. 2013,, 08:32   Showbiz
3392 0
Foto: ucoz.ru
George Clooney a pus ochii pe o nouă femeie superbă de la Hollywood, după ce s-a despărţit de actriţa Stacy Keibler.

Se pare că George Clooney a făcut o pasiune pentru Eva Longoria, cunoscută, în principal, pentru rolul din serialul "Neveste Disperate", şi încearcă să o cucerească, chiar dacă actriţa are o relaţie cu Ernesto Arguello, relatează The Sun.

Surse apropiate spun atracţia dintre cei doi este vizibilă, însă actriţa nu renunţă la relaţia ei actuală.

"Chimia dintre ei (George Clooney şi Eva Longoria, n.r.) este palpabilă cînd se află în aceeaşi cameră, iar prietenii comuni îi îndeamnă să devină un cuplu, spunîndu-le că le-ar sta perfect împreună. Amîndoi sînt inteligenţi şi au pasiuni comune. Se întîmplă rar să găseşti pe cineva la fel de celebru ca tine şi cu acelaşi nivel de inteligenţă", a declarat o sursă, citată de cotidianul britanic.

George Clooney a încercat chiar să o convingă pe Eva Longoria să îl părăsească pe iubitul ei actual, invitînd-o la casa lui de vacanţă din Italia. Totuşi, prietenii actriţei spun că deşi se simte flatată de atenţia primită din partea lui Clooney, Eva se bucură de vacanţa ei din Los Angeles alături de iubitul ei, Ernesto.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав