Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4075

Poziția lui Renato Usatîi și a PN privind referendumul anti-Chirtoacă

13 noi. 2017,, 17:02   Politică
3059 5

Potrivit unui comunicat de presă emis presei, „Partidul Nostru” califică drept o catastrofă pentru Chişinău aflarea de zece ani a lui Dorin Chirtoacă în funcţia de primar general al capitalei, notează NOI.md.

Potrivit formațiunii, această perioadă a fost una a haosului şi fărădelegii, degradării oraşului şi batjocurii asupra locuitorilor acestuia. Chirtoacă şi complicii săi trebuie nu doar demişi, dar şi traşi la răspundere penală pentru tot ce au comis.

„Iniţial, considerînd că cea mai bună variantă ar fi fost demisia din proprie iniţiativă a lui Chirtoacă, cu tragerea ulterioară a acestuia la răspundere penală, fracţiunea „Partidului Nostru” în Consiliul municipal Chişinău a votat totuşi pentru stabilirea la 19 noiembrie curent a referendumului local privind revocarea lui Chirtoacă din funcţia de primar general, pentru că aceasta şi-o doreşte majoritatea covîrşitoare a chişinăuienilor”, se mai arată în comunicatul formațiunii.

Totodată, aceasta reiterează că nu renunță la poziția sa de partid, susținînd referendumul „anti-Chirtoacă”. Partidul Nostru susține că acesta trebuie să aibă un caracter apartinic, civic, susţinut de cele mai diverse forţe politice şi sociale, pentru ca acesta să fie încoronat cu victoria convingătoare a tuturor chişinăuienilor asupra clanului care a capturat Primăria municipiului.

„Partidul Nostru” îşi îndreamnă susţinătorii să participe la referendum şi să voteze pentru demiterea lui Chirtoacă din funcţia de primar general al Chişinăului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?