X 
Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Consiliul de administrație al MAIB a confirmat noua componenţă a comitetului de conducere

26 iul. 2013,, 13:11   Societate
5163 1
Foto: unimedia.info
Consiliul de administrație al BC Moldova Agroindbank S.A. (MAIB) a confirmat joi noi patru membri ai Comitetului de conducere.

Preşedintele MAIB, Serghei Cebotari, a comunicat pentru Agenţia "Infotag" că au fost desemnaţi în funcţie trei vicedirectori – Leonid Bejenari, în vîrstă de 47 de ani, Oleg Paingu, în vîrstă de 43 de ani, şi Victor Iuraş, în vîrstă de 40 de ani. "Cel de-al patrulea membru al Comitetului de conducere este Eugen Josan, în vîrstă de 39 de ani. El va conduce Departamentul resurse umane şi organizare", a spus managerul băncii. El a atras atenţia asupra faptului că toţi membrii noi ai Comitetului de conducere au lucrat la Moldova Agroindbank în diferite funcţii cel puţin 18 ani.

Fiind întrebat ce direcţii vor fi gestionate de noii membri ai Comitetului de conducere, Serghei Cebotari a menţionat că Leonid Bejenari va gestiona riscurile, Oleg Paingu – retail, iar Victor Iuraş – corporate.

La adunarea generală extraordinară din 28 iunie 2013, acţionarii MAIB l-au ales în unanimitate pe Serghei Cebotari în funcţia de preşedinte al băncii.

MAIB este cea mai mare instituţie financiară din R.Moldova. Tradiţional, băncii îi revine o cotă de piaţă de 22% şi înregistrează cel mai înalt indicator de venit pe sistem. La finele anului 2012, MAIB a obţinut venituri în valoare de 303 milioane de lei. În prima jumătate a anului 2013, banca a înregistrat venituri de 157 mil. lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?